Árvíz

Szijjártó Péter felajánlotta Magyarország segítségét az árvíz sújtotta Szerbiának

Sajnos nekünk is van tapasztalatunk az ilyen típusú természeti kihívásokkal.

2023.06.18 17:25MTI

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán vasárnap közölte: felajánlotta Magyarország segítségét az árvíz sújtotta Szerbiának.

"Szerb barátainkat komoly áradások sújtották az elmúlt napokban, az eső csak nem akart elállni. Ezért ma telefonon egyeztettünk Sinisa Mali szerb miniszterelnök-helyettessel, akinek felajánlottam Magyarország segítségét, hiszen sajnos nekünk is van tapasztalatunk az ilyen típusú természeti kihívásokkal. Szerb kollégám arról tájékoztatott, hogy ma végre nem esett az eső, így most számba veszik a helyzetet, holnap várjuk a jelentkezésüket, készen állunk segíteni" - olvasható a miniszter Facebook-bejegyzésében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.