APEH feketelista 2010

A celebeket is megfingatja az APEH

Lehet kárörvendeni vagy éppen sajnálkozni- ki-ki a saját íze szerint az APEH friss feketelistáján. Ha figyelmesen csemegézünk a nevek között, akkor Lang Györgyi neve mellett Gáspárék is feltűnnek mint 10 millió forintnál többel tartozók. Sebaj, lesz majd Best of..., Utolsó koncert és máris össze lehet kalapozni az államnak a tartozást.

2010.01.29 09:25ma.hu

Az APEH nemrégiben tette közzé a 2009. december 31-i összesítést, amelyen a 10 millió forintnál nagyobb összeggel tartozó magánszemélyek és egyéni vállalkozók szerepelnek. A lista alig változott, a nevek között azonban találunk közismert embereket is.

Az APEH feketelistájára felkerülni nem nagy dicsőség, a VIP lista itt nem jár külön kedvezményekkel. A felsorolásban nemcsak a nevek szerepelnek, hanem a lakcímek, adóazonosítók is. Az elmúlt 180 napot vették alapul az adósság meghatározásakor, az idei év első listájára 2955-en béreltek helyet. Ez azt jelenti, hogy 30 milliárd felett lenne az APEH bevétele, ha most nagyon hamar befizetné mindenki az elmaradt tartozásokat.

Tavaly szeptember óta, akkor volt az előző összesítés, többen vannak a listán, akkor ugyanis 2820-an kaptak bérlet helyet. Jó csemegézést a nevek között!

Keresgéljen, szemezgessen a filléreskedő sztárok és egyéb sóherek között itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.