Nyolcezer doboz cigarettával

Csempészésre átalakított ukrán autót foglaltak le Tiszabecsen

Csempészésre átalakított ukrán gépkocsit foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Tiszabecsen, a járműben nyolcezer doboz cigaretta volt.

2015.08.27 09:27MTI

Dávid Zoltán százados, a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense elmondta, hogy a pénzügyőrök ellenőrzés közben figyeltek fel a magyar-ukrán határ mentén fekvő település térségében az autóra, követték a járművet, amely Tiszabecsen az egyik udvarra hajtott be.

Ott egy rejtekhelyen meg is találták a kocsit és annak vezetőjét, és az autó utasterében és csomagtartójában hétmillió forint értékű, magyar adójegy nélküli cigaretta volt eldugva.

A pénzügyőrök rongálás nyomait fedezték fel a kocsi rendszámán és alvázszámán, ezért az ukrán sofőr ellen a költségvetési csalás mellett egyedi azonosítójellel való visszaélés miatt is feljelentést tettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.