19 ezer doboz

Kisteherautó - több mint 15 millió forint értékű csempészcigarettával

A magyar rendszámú járművet a Záhonyhoz közeli Benk területén igazoltatták, és rakterében több mint 19 ezer doboz adózatlan ukrán cigarettát találtak

2014.01.27 09:23MTI

Több mint 15 millió forint értékű csempészcigarettát találtak egy kisteherautón a pénzügyőrök Benken - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője.

Dávid Zoltán százados elmondta, hogy a magyar rendszámú járművet a Záhonyhoz közeli Benk területén igazoltatták, és rakterében több mint 19 ezer doboz adózatlan ukrán cigarettát találtak, 15,5 millió forint értékben.

A pénzügyőrök a dohányárut a Mercedes kisteherautóval együtt lefoglalták, és a gépkocsiban tartózkodó négy magyar állampolgár ellen költségvetési csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.