Az APEH közzétette

Elszámolható üzemanyagárak

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) közzétette az adózók által elszámolható augusztusi üzemanyagárakat kedden.

2008.07.15 19:54MTI

A 95-ös ólmozatlan motorbenzin literenként 317 forinttal, a gázolaj 337 forinttal, a keverék 312 forinttal, az autógáz pedig 187 forinttal számolható el augusztus 1-je és augusztus 31-e között a hivatal honlapján publikált közlemény szerint.

Ha az szja törvény hatálya alá tartozó magánszemély az üzemanyagköltséget a közleményben szereplő árak szerint számolja el, az üzemanyagról nem szükséges számlát beszereznie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.