Joshi Bharat gyógyítja Bagi Ivánt

A pszichológusok nem tudtak segíteni a humoristán

Bagi Iván lelki problémáit a tudatalattijában felgyülemlett sérelmek okozzák - állítja Joshi Bharat, aki a pszichológusok sikertelen próbálkozásai után eredményt ért el a humoristánál.

2010.09.27 09:29ma.hu / Napi Ász

Bagi Ivánról nem túl közismert tény, hogy gyermekkorát szülők nélkül, nevelőotthonban töltötte, azt pedig még kevesebben sejtik, hogy évek óta visszatérő depressziója is minden valószínűség szerint erre vezethető vissza. Legalábbis Joshi Bharat, a bábművészből lett lélekbúvár erre a következtetésre jutott, miután néhány alkalommal beszélt a humoristával.

Fotó: hirado.hu

Bagi az elmúlt években számos pszichológust felkeresett már, hogy segítsenek neki kimászni a lelki válságból, de egyik sem járt eredménnyel, így az ifjú sztár hiába halmozott sikert sikerre, nem tudott örülni ezeknek, és csak egyre mélyebbre süppedt a depresszióba.

Joshi szerint a problémák a tudatalattiban gyökereznek, és ezeket először felszínre kell hozni, csak ezután lehet gyógyítani. „Habár még van mit átrágni, egyre kiegyensúlyozottabbnak érzem magam” - vallotta be Bagi Iván a Napi Ásznak.

Az indiai békítőember a tv2-nél megszűnt műsora után most a FEM3 női csatornánál kapott lehetőséget, de úgy tűnik, nemcsak kamerák előtt segít elsimítani a vitákat, hanem négyszemközt is osztja a jótanácsokat.

Bagi Iván elájult

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.