Amikor a funkció és a látvány egybevág

Óriási bugyik jönnek: Íme az idei tavaszi fehérnemű divat

Az évek alatt a bugyi divat is nagyot változott. Ma már szinte mindenféle fehérnemű elképzelhető, a falatnyitól a fiús darabokig idén tavasszal a Bridget Jones-ban látott bugyihoz hasonlók jönnek divatba.

2011.01.25 08:00ma.hu
Fotó: triumph.com

Idén tavasszal nem a falatnyi fehérneműké lesz a főszerep, a tangása egy időre eldughatod, és előveheted azokat a darabokat, amikből nem spórolták ki az anyagot.

A tavaszi trendben visszatérnek a klasszikus fazonú alsóneműk és újra divatos lesz a body, a teddy és a fűző is reneszánszát éli.

A nagy márkák közül a Triumph is előrukkolt a nagymamás bugyira emlékeztető fazonnal és Shape Sensation néven dobta piacra a nagyméretű darabokat.

Kicsit furcsa ez az újítás, és azt sem tudhatjuk, hogy a pasik hogyan fognak reagálni, ha meglátnak rajtunk egy extra méretű bugyit, de az előnyeit mi sem tagadjuk.

Praktikusak és melegek lehetnek ezek a darabok.

Fotó: womensecret.com

Szerencsére a divat világában egyre elfogadottabb a nőies vonalú alak és talán sikerül háttérbe szorítani a csont sovány modelleket, talán a fehérneműk méretének is van köze ehhez az irányhoz?

A színekben a tojáshéjsárga, a türkíz, az orgonalila a hagyományos rózsaszín és természetesen az örök fehér lesz a legmenőbb.

A nőiesség a tavaszi trendben is megmarad, a finom anyagok, csajos színek, csipkés betétek és minták is hódítanak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.