"Munkám elismerése, hogy ilyesmivel támadnak"

"Mocskos támadás" - Büszke pornóképeire az alpolgármester

Knapp János Pál fideszes politikus szerint másba nem tudtak belekötni, ezért támadják az interneten található pornóképekkel.

2010.09.21 10:25Fotó: pina.hu

Mocskos politikai támadás állhat pornóképeinek ügye hátterében - véli Knapp János Pál esztergomi alpolgármester, akinek meztelen fotóit a minap közzétette egy netes pornóloldal.

Knapp egy hölgyet kényeztet teljesen pucéran, a képek egyik linken megtalálható változatán pedig cenzúrázva sincsenek a szexuális részletek. Az alpolgármester a Blikknek elmondta: úgy véli, 10 éves munkájának elismerése, hogy ilyen fotókkal támadják, mivel szakmai tevékenységébe nem tudnak belekötni.

Elmondta: a szóban forgó fotókat sok éve, egykori feleségével magánhasználatra készítették, azokat valószínűleg a számítógépéről lopták le.

Fotó: pina.hu

Knapp a Blikknek arról is beszámolt, hogy a képek nem most kerültek elő első alkalommal. Egy levél kíséretében 2008-ban kettőt elküldtek a hivatalba. A levélben az állt: "Ez még csak a kezdet, köcsögök". Az alpolgármester értesítette az esetről a hatóságokat.

Szerint ez olyan, mint a Keresztapa című filmben, amikor egy levágott lófejet dugnak valaki ágyába a maffiózók. Egyes üzleti körök így akarják megfélemlíteni, üzenni neki, de nem érik el a céljukat - mondta a Blikknek a politikus, akit egyébként nemrég kineveztek menedzsernek a Magyar Postához, a gazdasági vezérigazgató-helyettes mellé.

Új megbízásáról - melynek kedvéért lemondott 600 ezres alpolgármesteri fizetéséről -, Knapp János Pál azt mondta, az állami vállalatok és a kormányzat együttműködése nagyon fontos, ezt próbálja ő is különböző eszközökkel előmozdítani. Az alpolgármesteri posztot a politikus társadalmi munkaként látja el.

Knapp szerepel a Fidesz-KDNP önkormányzati listáján, de szerinte annyira hátul, hogy nincs esélye bekerülni a választáson - írja a Blikk.

A két botrányos hangfevételen kívül vannak továbbiak...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.