Köldökéig értek a keblei

Képpel! Egyenként nyolc kilós mellekkel "áldotta meg" a természet

Újabb sokkoló esetre bukkant a sajtó Kínában: egy 16 éves lány egyenként több mint nyolc kilogrammos mellektől szenvedett, a hatalmas emlők a köldökéig értek, írja a Click! napilap.

2010.08.17 10:52manna.ro

A szerencsétlenül járt kiskorú kebleit sebészeti úton kellett megkisebbíteni néhány héttel ezelőtt. Az akár életmentőnek is számító beavatkozással a kínai orvosok jelentős változásokat hoztak a 16 éves Xiao Wei életében, akit a nagy méretek korlátozták a mozgásban, valamint hátgerincproblémákat okoztak. Az operáció hat órát tartott, a sebészek mindkét mellből eltávolítottak egy-egy 1,2 kilogrammos szövetet, majd megemelték az emlőket.

Műtéttel segítettek a szenvedő tinin

Xiao Wei beszámolója szerint 2009 júliusától kezdtek el hatalmasra nőni a mellei. Szeptembertől a szülők orvosról-orvosra cipelték a kiskorút Haivan tartományban, ám a doktorok nem tudtak segíteni a lányon. Végül az egyik gyermekkórházban vállalták az operációt a nagymellűséggel diagnosztizált tinédzseren.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.