Film készül a magyar énekesről

Ki lesz Szikora Robi hasonmása?

Szikora Robiról film készül - Elmondása szerint semmivel nem kellett kiegészíteni a forgatókönyvet az íróknak, hiszen megannyi fantasztikus sztori történt eddigi életében. Várhatóan a jövő évi filmszemlén mutatják majd be, és figyelem, hiszen még keresik Robi hasonmását!

2010.02.25 16:30Tabu tv

Szikora Robi életébe kukkanthatunk be a Hungária végétől az R-GO első sikereiig terjedő intervallumban. Pályája csúcsát idézik fel, fantasztikus sztorikkal.

"Meg kell hozzá öregedni, sok sikeres dalt kell hozzá írni, sok sikeres zenekarban kell részt venni, vagy ha a te zenekarod az se rossz. És akkor csinálnak rólad egy jó kis nyári filmet. Nem tudom szerintem jó lesz, ahogy így a forgatókönyvet olvasgatom." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a készülő film alapjául szolgáló címszereplő, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy életmű készüljön rólunk.

"Én nem szeretném, hogy attól legyen valamilyen, hogy kiderül valami. Az életem egy nyitott könyv volt 30 éve az emberek előtt és nem volt benne botrány. Harminc éve házas vagyok. Ettől függetlenül szépek a lányok, szeretem tehát ez is egy botrány. De nem attól jó egy film, hogy jól megmondják, vagy fú, olyan kiderül, hogy a Blikk megírja. Én ezt nem szeretem. Van éppen elég fantasztikus sztori az ember életében, amit az élet hoz és nem kell kitalálni" - mesélte a tabutv.hu riporterének az énekes a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén.

"A film az a Hungária vége, a Hotel Mentol megjelenése és az R-GO első sikerei között játszódik. És ott abban a fél évben pokol és mennyország minden volt. A következő filmszemlén lesz bemutatva. Nyáron kezdődnek a forgatások és keresünk egy hasonmás Szikora Róbertet, aki el tudja játszani" - hívta fel a Tabu Tv nézőinek figyelmét a legendás énekes.

"Egy huszonvalahány éves srácról szól ez a film. Arról a Szikora Róbertről, aki a Hungáriában legenda volt és csinált gyorsan a rock 'n roll helyett egy csikidám-ot. És ez érdekli az embereket, hogy akkor mik történtek. Sok izgalmas dolog volt, amit a fiatalok nem tudnak. Erről szól a film."
- ecsetelte Mr. Csikidám a tabutv.hu sztárvideójában.

Szikora Róbert politizál!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.