Még az úszónadrágját is elvitték

Uszodában rabolták ki: pucéran hívta a rendőrséget

Mindössze a törülközője és a tusfürdője maradt meg a tolvajok áldozatának, az is azért, mert bevitte magával a zuhanyzóba, így legalább a szemérmességét el tudta takarni valamivel a rendőrök elől.

2013.01.10 09:29ma.hu

Egy szál törülközőben hallgatták ki a rendőrök az egyik kölni uszodában a 26 éves Markus Maiert, akinek az öltözőszekrényét azalatt rabolták ki, míg ő a zuhany alatt állt. A fiatalember még hallotta is, amint a hangosbemondón azt mondják, a 156-os szekrény tulajdonosa menjen a recepcióra, de arra nem számított, ami ott várta. Amikor ugyanis kilépett a tusolóból, rémülten fedezte fel, hogy a szekrényét feltörték és mindenét elvitték: nemcsak a vadonatúj piros BMW M3 Coupét, de az összes ruháját, beleértve a még vizesen csöpögő úszónadrágját is, amit pár perccel korábban viselt. Így tényleg csak a törülközője maradt meg, azzal tudta körbetekerni magát, hogy ne anyaszült meztelenül kelljen megtennie a feljelentést.

A rendőrség szerint valaki kifigyelhette, hogy kihez tartozik a gyönyörű autó, és kifejezetten a kulcsra utaztak - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírportál. Egyelőre keresik a tolvajt vagy tolvajokat, Markust meg addig is hazaszállította a járőr, hogy ne kelljen buszoznia a törülközőben, de mint mondta, így is úgy érezte magát, mint egy komplett idióta.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.