Jeges szerelem

Megfagyott az erkélyre meztelenül kizárt csábító

A szerelmi vagy az alkoholos hevület került-e az életébe Oroszországban egy birobidzsáni férfinak, nem tudni pontosan, de tény, hogy a szerdai hírek szerint meztelenül megfagyott egy lakótelepi ház erkélyén.

2010.12.22 12:12MTI

Idegenek figyeltek fel az erkélyen lévő meztelen emberre, de már későn. A nyomozás kiderítette: az áldozat betért egy rokonához látogatóba.

A házigazda éppen zuhanyozott, s az erősen alkoholos állapotban lévő vendég várakozás közben nagyon aktívan próbált közelebbi kapcsolatba lépni a lakás tulajdonosának élettársával.

Amikor a ház ura a fürdőszabából kilépve látta, hogy a rokon nem túl tapintatosan közeledik a barátnőjéhez, méregbe gurult, féltékenységében kényszerítette a vendéget, hogy vetkőzzön le, kizavarta az erkélyre és rácsukta az ajtót. Bizonyára maga sem lehetett teljesen józan, mert egyből megfeledkezett az erkélyen lévő rokonról, és elaludt.

A feltételezések szerint az áldozat részben részegsége, részben a nagy hideg miatt nem volt képes segítséget hívni, és a szó szoros értelmében megfagyott az erkélyen: a halál oka kóros lehűlés.


A féltékeny házigazda ellen gondatlanságból elkövetett, halált okozó testi sértés miatt emeltek vádat az orosz lapok szerint.

Az Oroszország távol-keleti részén, a kínai határ közelében fekvő Birobidzsánban az utóbbi napokban nappal mínusz 20, éjszaka mínusz 32 Celsius fok hidegeket mértek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.