Borzalmas tett

Halott csecsemőt találtak egy konténerben Budapesten

A rendőrség 100 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek a főváros III. kerületében május 5-én megtalált halott csecsemő ügyében - közölte a rendőrség szerdán a saját honlapján.

2011.05.18 08:42ma.hu

A rendőrség honlapjára feltett közlemény emlékeztet arra, hogy a holttestet a Hadrianus utcában elhelyezett konténerben, a kiürített szemét között, egy mosószeres dobozban találták meg.

A rendőrség 100 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek: azt kérték, hogy jelentkezzen, aki az elkövetővel, a csecsemő szüleivel, gyanús kismamákkal, a konténerbe pakoló, illetve oda bármit elhelyező személyekkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik.

A május 5-én megtalált csecsemőt rejtő konténerről a rendőrség most videofelvételt és képanyagot is elérhetővé tett saját honlapján.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.