Valentin-napi titkok kínai módra

Ősi tanításokkal a jó szexért!

Akár szeretjük a Valentin napot, akár nem, tény, hogy a február 14-e idén is eljött. A sok giccses csecsebecse mellett talán egy jó könyv is felkeltheti a szerelmesek figyelmét, ami ráadásul a közös boldogságuk alapja lehet.

2012.02.14 10:15ma.hu

Ahogy terjed hazánkban is – évről-évre – a Valentin-nap, úgy lesz egyre fontosabb kérdés, hogy mivel lepjük meg párunkat ezen a furcsa, ám mégis kedves napon.

Sokan a szerelem napjának ünneplése ellen vannak, akik viszont mégis tartják az amerikai „hagyományt”, azoknak segítünk a „Mit vegyek?” kérdésben.

A jó kapcsolat alapja a szex. Foghatjuk ezt másra, de mégis minden ide vezet vissza, és az ellenzők nézzenek csak jól magukba, értékeljék a kapcsolatukat, a jelenlegit, és azokat is, amik már a múlt homályába vesztek.

"Semmiféle orvosság, táplálék, vagy spirituális megváltás nem hosszabbíthatja meg annak az életét, aki nem képes megérteni és saját életében megvalósítani a szexuális energia harmóniáját" - ezek egy kínai orvos, Peng-ce intelmei voltak a császárhoz, és mit tagadjuk, valahogy így van ez. 8000 éven keresztül mindvégig mély titok övezte a szexuális kung-fut.

A módszert eleinte kizárólag a császárt és az ő legbensőbb köréhez tartozókat magában foglaló szűk elit gyakorolta, hogy megelőzze a különböző betegségeket és az impotenciát.

Az a férfi, aki elsajátítja ezt a módszert, olyan élénkülést fog tapasztalni szexuális téren, hogy úgy érzi majd, forradalmi változás következett be életében.

A szerelmespár kapcsolata olyanná válik, mint egy hatalmas áramfejlesztő, amely óriási mennyiségű elektromágneses energiát termel.

Ezzel a módszerrel sokkal gyakrabban lehet szeretkezni, mint azelőtt, és ez kiemelkedően jó hatással van az egészségre.

A Lunarimpex Kiadó által megjelentetett Chia, Mantak: Taoista szerelmi titkok (és női párja, a Gyógyító Szerelem) című könyvét mind a férfi, mind a nő bátran forgathatja.

Megtanulhatják, hogyan maradhatnak fiatalosak a szex segítségével, és hogyan változtathatják azt végtelen és izgalmas utazássá, amelynek során energiájuk megosztásának újabb és újabb titkait fedezhetik föl.

Kell ennél jobb ajándék Valentin napra?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.