"Vajon most elélvezett...?" - mi történik a nőben?

"Mi? Hogy orgazmus közben lássák az arcom...?!"

Ami az exbarátnőnél bevált, nem biztos, hogy a jelenleginél is működik - úgy tűnik, mintha örömöt okoztunk volna a nőnek, de valójában nincs így. Miért játssza el az orgazmust, és hogyan lehet ezen segíteni?

2011.10.26 10:15ma.hu

Férfi legyen a talpán, aki minden egyes nőnél elsőre tudja, mivel juttatja el a csúcsra. Úgy tűnik, a kedves jól érzi magát. A hangok stimmelnek. Nyög és liheg - jön...jön...vagy mégse? Igen, jól eljátszhatja.

A férfinak, akinek olykor elég néhány lökés, hogy a csúcsra jusson, elképzelhetetlen, miért nem működik ugyanez a nőnél. Miért csak olyan, mintha? Miért nem történt orgazmus? Nos, ez nem ilyen egyszerű. Számos oka van, ha a nő nem élvez el, csak úgy tesz. Például...

...azt szeretné, hogy a férfi jól érezze magát

Egyszerűen nem szeretné, hogy a pasi megkérdezze őt, neki miért nem volt jó. Számára nem ilyen egyszerű az orgazmus elérése, és nem is mindig van rá szüksége.

Ez nem azt jelenti, hogy nem élvezi a szexet. Nem feltétlenül kell hozzá orgazmus. Néha egetrengető orgazmusra vágyik, de olykor csak intimitásra. Ezért bizonyos esetekben könnyebb számára úgy tenni, mintha elélvezne.

...ha túl gátlásos ahhoz, hogy elengedje magát

Ha ő tipikusan az a hölgy, akinek túl tökéletes a haja, a munkája és az öltözéke, talán fél attól, hogy bármilyen helyzetben kiadja magát, elengedje magát, és az orgazmus éppenséggel az a helyzet.

Sok nő nem akarja, hogy a férfi "magán kívül" lássa. Azt gondolják, csúnyák, gyengének érzik magukat és sérülékenynek. A nő, aki gátlásos ahhoz, hogy a másik izzadtnak, felhevültnek lássa őt, netán nem bírja a gondolatot elviselni, hogy orgazmus közben figyeljék az arcát, bizony nehéz eset, ha a teljes ellazulásról van szó.

...nem akar teherbe esni

Sok nőnél gátolja meg az ellazulást az is, hogy állandóan a fejében motoszkál a gondolat: mi van, ha a legkörültekintőbb védekezés ellenére is teherbe esik? Így valóban képtelenség a szexre nyugodtan koncentrálni. Türelemre és időre van szükség ahhoz, hogy el tudja engedni magát és "megengedje" magának, hogy élvezze a szexet.

...nem gyakorlott az örömszerzésben

A férfiak általában úgy nőnek fel, hogy sokat maszturbálnak és könnyen élvezethez juttatják magukat, ám a nők sok esetben csak húszas éveikben jönnek rá, mi és hogyan a legjobb számukra, hogy örömöt szerezzenek maguknak. Így aztán a férfinak sem egyszerű megmagyarázniuk, hogyan juttassa őket élvezethez...

...kényelmetlenül érzi magát, ha szexről kell beszélni

Sajnos, még mindig sok nő van így ezzel. Ha tudja is, mivel lehet neki örömöt szerezni, fél beszélni róla. Szégyelli magát, zavarban van a saját elképzelései, fantáziái miatt, attól tart, furcsának, esetleg nimfomániásnak, perverznek bélyegzik. Sok függ attól, hogyan nőtt fel, milyen nevelést kapott. Bűnösnek érzi-e magát a szex miatt..?

...az izgatás nem elegendő

Előfordul, hogy hiába bánik jól a nőkkel egy férfi, és tud mindent tökéletesen a csikló izgatásáról, ha a nő nincs igazán oda érte, nem hozza őt izgalomba a férfi, akkor tulajdonképpen felesleges az egész. Vagy valaki másra kell gondolnia a művelet közben...ez sem valami szívderítő!

...a nő túlságosan fáradt

El kell ismerni, hogy otthon máig is a teendők oroszlánrésze hárul a nőkre, akik sokszor a munka mellett látják el a háztartást és a gyerekeket is gondozzák. Nem csoda, ha estére teljesen kimerülnek. Nos, vagy többet igyekszik a férfi besegíteni a teendőkbe, vagy ha erre semmiképp nincs módja, talán egy pornófilm megnézése este segíthet...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.