Sztáredző lehet a valóvilág aerobicosából

VV-Ildikó ütött-rúgott

Egyelőre csak ismerkedett VV-Ildikó az új aerobic-irányzattal, de könnyen lehet, hogy rövid időn belül ő lehet a harcias sportág egyik fő népszerűsítője.

VV-Ildi Czanik Balázzsal harcolt képgaléria

2011.02.11 13:29Balázs Fitness

Ildikó a ValóVilágban már megmutatta, mekkora energia rejlik benne, most a villán kívül is bizonyíthatott: néhány napja Czanik Balázs ingyenes edzésére látogatott el az Aréna Plázába, ahol több száz emberrel együtt próbálhatta ki az aerobic egyik legújabb ágát.

A brazil rabszolgák által kitalált és tökélyre fejlesztett küzdősportot, a látszólag táncnak tűnő, de valójában nagyon is támadó capoeirát ötvözik a hagyományos aerobic egyes elemeivel, a végeredmény egy rendkívül lendületes, egyszerre harcias és könnyed sport, zenével megalapozva.

Ildikót a sok résztvevő még inkább inspirálta, így hatalmas harci kedvvel vágott bele az edzésbe, a végére minden benne lévő feszültségtől megszabadult.

Pedig abból volt bőven: a villában töltött hetek nem múltak el nyomtalanul, az edzés közben is többször a játékosokra való utalással buzdította az arénában tornázó tömeget. "Capoeira-aerobicot a villalakóknak!" - kiáltotta nem is egyszer, és láthatóan nem volt túl jó véleménnyel a villalakók edzettségi és erőnléti szintjével.

Fotó: Balázs Fitness (További képek a Galériában!)


Az egyik jelenlévő elmondta, meglepetésként érte őt Ildikó kitartása: "Nagyon meglepett, hogy milyen energikusan tornázta végig Ildikó a nem túl könnyű Capoeira-aerobikot. Még soha nem láttam Ildikóban ennyi energiát és törekvést. Hajrá Ildikó!!!"

Czanik Balázst azonban nem érte váratlanul, sőt, mint kiderült, további tervei is vannak a lánnyal. "Bízom benne, hogy hamarosan ismét ellátogat egy órámra Ildikó és még az sem kizárt, hogy kapcsolódna a Capoeira-aerobik edzői csapatához!"

Ha ez így lesz, akkor neki már mindenképp megérte az a pár hét önkéntes rabság!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.