Halálos lett a szex vége

Szívroham miatt karambolozott a prostizó nyugdíjas

Egy betonkerítésnek csapódva, összeroncsolódott autójában holtan találtak rá a rendőrök egy nyugdíjasra, ám mint kiderült, halálát nem a baleset okozta, szívroham végzett vele - miután szexelt egy prostituálttal.

2015.01.29 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/adamr

Amikor a rendőrök megtalálták az összetört autóban, egy kőkerítésnek csapódva a 65 éves Wolfgang Eggers holttestét, először azt gondolták, hogy a balesetben szerzett halálos sérüléseket. A német férfiról azonban hamarosan kiderült, hogy amikor autójával a cseh határ mentén fekvő Domazlice városában a kőfalnak ütközött, már halott volt, szívroham végzett vele. "Kaptunk egy hívást egy nőtől, aki annyit mondott: nem baleset történt" - mondta a cseh rendőrség szóvivője.

Persze a nyomozók akkor már gyanakodtak, hogy valami nem volt rendben, hisz annak ellenére, hogy az autó eleje teljesen összetört, az utastér szinte sértetlen maradt, és emiatt indokolatlannak tűnt, hogy a férfi a baleset miatt halt volna meg. "Találtunk néhány potencianövelő tablettát a kocsiban és egy nő rúzsát" - árulta el a szóvivő. A boncolás aztán megerősítette, amit a nyomokból és a telefonhívásból már sejteni lehetett: Eggers az "extrém terhelés" miatt bekövetkezett szívrohamba halt bele.

Mint kiderült, a német férfi rendszeresen ellátogatott a határmenti városba, amely híres volt a németek körében arról, hogy ott könnyű prostituáltakat felszedni. A szálak felgöngyölítése során kiderült, hogy törzsvendégnek számított a 29 éves Katerina Novakovánál, hetente egyszer látogatta meg a nőt, aki igazi úriemberként jellemezte az ügyfelét. "Már befejeztük az üzletet és úgy volt, hogy hazavisz, amikor hirtelen megmerevedett, a szemét forgatta és a kormánykerékre rogyott. Aztán egyenesen a falnak rohantunk" - vallotta be később a kihallgatásán a fiatal prosti.

A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy indítson-e eljárást a nő ellen, amiért nem segített az infarktusos férfin és amiért elhagyta a baleset helyszínét. "Fontos információk birtokában volt, amelyek segíthettek volna sokkal gyorsabban azonosítani a férfi halálának körülményeit" - fűzte hozzá a rendőrségi szóvivő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.