"Nem akarhatott meghalni"

Túladagolás végezhetett Drew Barrymore féltestvérével

Többféle gyógyszert és drogszármazékot találtak abban az autóban, amelyben holtan találták a múlt hónapban Drew Barrymore féltestvérét. A nő drasztikusan lefogyott az utóbbi hónapokban.

2014.08.01 15:29ma.hu
Jessica Barrymore (Fotó: Facebook)

Bár felmerült a szándékos öngyilkosság lehetősége is, Drew Barrymore biztos abban, hogy féltestvére, a 47 éves Jessica Barrymore keddi halálát véletlen baleset okozta, miután túl sok gyógyszert és kábítószert vett be. A sikeres színésznő nővére az utóbbi néhány hónapban több mint 45 kilót fogyott, és ezt nem vette figyelembe, amikor a drogokhoz nyúlva a korábbi mennyiséget szedte be. Halála után az autóban, ahol megtalálták a tetemét, a nyomozók vodkára, metamfetaminra és különböző tablettákra bukkantak, emiatt nem zárhatják ki az öngyilkosságot, ugyanakkor Drew bátyja azt mondta, nem volt búcsúlevél sem, így csakis véletlen balesetről lehet szó.

Mint kiderült, Jessica kocsijában nagy mennyiségű gyógyszert találtak szétszóródva az anyósülésen, a lábai közt pedig egy energiaital volt. "Az energiaital és a metamfetamin is bőven sok volt ahhoz, hogy szívrohamot kapjon, de úgy vélem, inkább az alkohol és a kábító fájdalomcsillapítók voltak a legfőbb okozói a halálának" - mondta John Barrymore. A nő holltestére mintegy 40 mérföldre délre a San Diego-i otthonától találtak rá, egyelőre nem tudják, mit keresett arrafelé. A nő két nappal a halála után, most csütörtökön ünnepelte volna 48. születésnapját.

Jessica és Drew apai ágon voltak féltestvérek, az elhunyt nő John Barrymore negyedik házasságából született, anyja Nina Wayne színésznő volt, akit nem sokkal korábban a lánya még meglátogatott. Akkor Ninának fel is tűnt, hogy Jessica mennyire vékony, de mivel a látogatás jó hangulatban zajlott, nem gondolt semmi rosszra. A 70 éves, deréktól lefelé béna asszonyt annyira megrázta a tragédia híre, hogy azóta nem marad meg benne az étel, és állapota rohamosan romlik.

A 39 éves Drew mindössze két vagy három alkalommal találkozott féltestvérével, köztük akkor, amikor az apjuk hamvait szórták szét. "Bár én csak keveset találkoztam vele, kívánok neki és minden szerettének békét, és mérhetetlen sajnálatomat fejezem ki a veszteségért" - nyilatkozta a Golden Globe-díjas színésznő az eset után.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.