A mami évekkel ezelőtt egy vérrög miatt halt meg

Húst lopott, mert a halott nagyanyjára emlékeztette

Amikor meglátta a fagyasztott bélszínt, a kiszivárgott vérrel együtt, hirtelen a nagyanyja emléke villant fel benne és muszáj volt elvinnie a húst - ezzel indokolta a tolvaj a lopást.

2013.05.24 13:17ma.hu

Azt állította a tolvaj, miután fülön csípték, hogy azért lopta el a Washington közeli Sunderland bevásárlóközpontjában a nyers bélszínt, mert a csomagoláson belül felfedezett vér látványa hirtelen felidézte benne a halott nagyanyját, aki egy vérrög következtében halt meg, még a tolvaj gyermekkorában. John Casey most 51 éves, ami azt jelenti, hogy a nagyanyó igencsak rég távozott már mellőle, az viszont nem derült ki, hogy mi volt a szándéka ezek után a fájó emlékeket idéző húsdarabbal.

A nyolc gyermekes apát két napra előzetes letartóztatásba helyezte az illetékes hatóság, ám a bíróság végül nem volt szőrös szívű vele szemben, két év felfüggesztett börtönbüntetést szabtak ki rá. Igaz, a bíró azzal bocsátotta útjára Casey-t, hogy a következő találkozásukkor már nem lesz ennyire barátságos - adta hírül a Metro című lap.

Fotó: freedigitalphotos.net


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.