Ashley Brookes úgy tesz, mintha - közben meg...!

Vérforraló képek - Szűzies tekintet mögött igazi vadmacska vadít

Első ránézésre Ashley Brookes pont úgy tűnhet, mint valami szende szűzlány. Szemérmesen süti le a szemét, meg a szexi kis kombinét is csak gyűrögeti magán - de aztán bevadul és jaj mindenkinek!

Szende szűzből így születik tüzes vadmacska: vérprofi csábítás Ashley Brookes-módra képgaléria

2011.09.14 19:29ma.hu
Fotó: Digital Desire (A galériához KATT a képre!)

Amikor először ránézünk Ashley Brookesra, akár azt is gondolhatnánk: ártatlan, naiv kislány, aki még legvadabb ábrándjaiban sem képzelt el semmi pajzán kalandot, gondolatai csak a játékbabák körül forognak.

Amilyen szégyenlősen ácsorog az autó mellett, nem is csoda, ha majdnem elmegyünk mellette. Sőt, egy kósza pillanatra az is felsejlik bennünk: miért vágták le az autóreklám felét?

Aztán egyszercsak Ashleyből kitör a vadmacska, persze csak módjával, pont úgy, ahogy egy igazi ragadozó teszi: szép lassan, finom és szinte észrevehetetlen mozdulatokkal cserkészi be az áldozatát. Előbb csak egy vadító tekintet, aztán kivillan a mellbimbó, és hopp, a keze máris a bugyiban van - mikor és hogy került oda, ki tudja már?!

Mire észbekapnánk, már hiába: be kell látnunk, végérvényesen elvesztünk. Arra már végképp nincs magyarázat, mikor lett ez a naiv kislány egy vérbeli csábító, mikor vetkőzött meztelenre, lehet, hogy nem is ugyanaz a nő?

Pedig ugyanaz. És lássuk be: igen jól érti a csábítás trükkjeit!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.