Újra álmatlanságban szenved a színész!

Mi lehet az ok? Mostanában nem tud aludni Tom Cruise?

Tom Cruise valahányszor új film forgatásába kezd, mindig úrrá lesz rajta az álmatlanság. A 46 éves sztár a mai napig szörnyen izgatott, ha filmforgatásról van szó, még akkor is, ha már 25 éve keményen dolgozik a szakmában.

Tom és Katie közös képei! képgaléria

2009.01.26 18:30ma.hu

- „Az első forgatást megelőző éjszakán egyszerűen képtelen vagyok aludni. Izgulok amiatt, hogyan fogom végezni a munkám.” -árulta el a színész. 

Tom különösen lelkes volt a Valkyrie film forgatásának megkezdése előtt, mert már maga a forgatókönyv is teljesen lebilincselte. - írja az 5 perc

- „Amikor a szövegkönyvet olvastam, alig tudtam kivárni, mi fog történni a másik oldalon. Még úgyis képes voltam végigizgulni a cselekményt, hogy tisztában voltam vele mi lesz a a végkifejlet.”-mesélte Tom.

Tom feleségével, Katie-vel!

A forgatásokkal kapcsolatban még hozzáfűzte:
 
- „Igyekeztem mindig olyan szerepeket választani, amelyek egyfajta kihívást jelentenek számomra. Ezúttal egy nagyobb kihívás elé nézek, ugyanis ez a film egy olyan thriller, amely megtörtént eseményeket dolgoz fel.”

A legújabb kritikák szerint Cruise lgújabb filmjében nagyon merev, és unalmas. Olyan mintha csak magát mutatná, és nem adna bele apait-anyait a szerepbe. 

- " Megpróbál előkelőnek és magabiztosnak tűnni, ehelyett csak egy kis mitugrászt látunk a mozivásznon. Nem elég karizmatikus egy igazi tábornok szerepéhez. Így még azt sem hinném el róla, hogy egy macskát meg tud ölni, nemhogy magát a vezért." – állította egy német lap kritikusa. 

Egy másik szakember szerint, Cruise olyan a filmben, mint önmaga árnyéka, látszik, hogy valamitől retteg, de próbálja azt palástolni.
 
Lehet, hogy inkább a kritikák miatt nem tud aludni a sztár?

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.