Liposzómák

Bizarr: saját leszívott zsírjából készített szappant küldött az exének

A kínai közösségi portálon tette közzé bosszújának sokakat megbotránkoztató bizonyítékát egy lány. Nem tudjuk eldönteni, hogy ez fuj vagy juj.

2016.01.14 09:49ma.hu
weibo.com

Egy korábban túlsúlyos fiatal kínai nő nyilvános üzenetet küldött volt barátjának, amikor kiposztolta a Weibo közösségi oldalra, hogy a saját zsírjából készíttetett szappant: "Ezt a jó édes anyukádnak küldöm, hogy legyen mivel mosakodnia."

A lányt a volt barátja azért hagyta el, mert túl kövérnek találta.

Hogy a srác még rosszabbul érezze magát, a Xiaoxiao nevű lány előtte-utána fotókat is csatolt az üzenethez.

A poszt január 9-én került fel a Weibora, és őrült módra terjed, rövid időn belül 5000 megosztást kapott. Egy nap alatt 3500-an nyilvánítottak véleményt komment formájában. A bosszú elég gusztustalan módját választó lány kapott hideget-meleget a hozzászólásokban.

Az exe válaszát is nyilvánossá tette, aki azt írta, hogy nem kellene őt nyilvánosan megalázni, és mi baja a lánynak az ő édesanyjával.

"Nem kellene megítélni az embereket a külsejük alapján. Azt mondtad, hogy kövér vagyok, hát, már nem vagyok az. És oké, akkor nem az anyukádnak, hanem az egész családodnak küldöm, b'meg!"

Bár volt már olyan modern művészeti akció, ahol szintén emberi zsírból készítettek szappant, mint ahogy 2013-ban tette egy miami illetőségű performanszer, XiaoXiao magánakciója mégiscsak durvának mondható.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.