Könnyed, gyümölcsös és tejszínhabos...

Ez igen: egészséges, csalogató édesség grépfrúttal!

Szeretne valami könnyed, gyümölcsös desszertet az ebéd utánra? Készítse el a töltött grépfrútot. Nemcsak finom, egészséges is!

2011.10.28 06:29ma.hu

Ideális desszert, nem mindennapi gyümölcs-párosítással, pudingporral és tejszínhabbal! Próbálja ki a töltött grépfrútot.

Hozzávalók 4 személyre:

- 4 grapefruit
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg eper
- 5 dl tej
- 2 dl tejszín

A grapefruitot keresztben felvágjuk, a belsejét kivesszük, húsát lehártyázzuk és apróra vágjuk. Az epret szeletekre vágjuk.

A puding-porból és a tejből krémet készítünk úgy, hogy az elkészült pudinghoz hozzáadunk 2 dl tejszínből vert kemény habot. Ezzel töltjük meg a gyümölcshéjakat.

Eperdarabokkal díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.