Mitsou kereteket nem ismerő hangját hallhatjuk!

A Mitsoura zenekar a Millenárison!

A Mitsoura zenekar a tőle megszokott nívón igyekszik ünnepi lelket önteni a karácsonyfa befaragása előtt állókba. A koncertet a Millenárison december 20-án, szombaton láthatja a közönség.

2008.12.02 17:30ma.hu
Fotó: zene.hu

A zenekar már évek óta a világzenei színtér nyakában ülve mosolyog, könnyedén ontja magából Mitsou kereteket nem ismerő hangját és az elektronika intelligens szerepvállalását, a tradíciók tisztelete mellett. 

A karácsonyi futkorászás hajrájában különösen fontos, fizikai és mentális egészségünk megóvása miatt is, hogy időt és teret engedjünk a kifújásnak, amit most nemcsak a zene, hanem a vetítés kreatív és utaztató képi világa is megkönnyít majd. 

A koncert különlegessége, hogy az együttes néhány, eddig még soha nem játszott, karácsonyi cigánydallal és vendégművészekkel díszíti előadását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.