Sikeresebb a férfiakon uralkodó nő az üzletben is?

Kígyóval erőszakolt meg egy férfit három nő

Zimbabwéban nem tanácsos idegen nők autójába ülni, az utóbbi időben ugyanis megszaporodtak az erőszakolások: a "gyengébbik" nem képviselői a jobb üzleti sikeresség miatt lendülnek támadásba!

2011.04.27 11:29ma.hu / manna.ro

Elképesztő új "divat" ütötte fel a fejét Zimbabwéban: a nők úgy vélik, az üzleti életben nagyobb sikerre számíthatnak, ha uralkodnak a férfiak felett és bebizonyítják, bármit el lehet érni egy kis csellel.

Csakhogy az a "kis csel" számtalan erkölcsi aggályt vet fel. Az afrikai országban a feltüzelt amazonok mindeddig büntetlenül csaphattak le áldozataikra, de a hatóságok mindössze annyit tudtak tenni, hogy minél több helyen figyelmeztetik a férfiakat, óvakodjanak az idegen nőktől, és mindenekfölött ne üljenek be az autójukba.

A legutóbb azonban újabb megdöbbentő eset kavart vihart: egy 32 éves férfi tett panaszt, mondván, három nő előbb bekábítószerezte, majd úgy vetették rá magukat.

Nehéz eldönteni, hogy mennyire szerencsés vagy szerencsétlen, járhatott volna rosszabbul is: egy hónappal korábban egy 24 éves fiatalembert kígyóval fenyegettek meg, ha nem hajlandó közösülni a három "gráciával", az azt megelőző hónapban pedig egy ízben pisztollyal kényszerítettek szeretkezésre egy 27 éves férfit.

Még akkor sincsenek biztonságban az erősebb nem képviselői, ha nem egyedül közlekednek: szintén februárban két férfira négy nő támadt rá és molesztálta őket.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.