Pózolj disznóval

Képpel:Beindult a disznószagtól a pornódíva

Megsínylette, de mégis emelt orral távozott egy disznó mellől Annina Ucatis pornódíva, mellyel két napig hempergett a sárban, írja a Click! napilap.

2010.08.27 10:54manna.ro

A 31 éves, hatalmas melleiről híres nő a lap szerint lényegében kocaként élt, még ha rövid ideig is. Az ólban aludt, vályúból evett, és sárban hempergett. Igaz, nem saját indíttatásból viselkedett így, egy német műsor rendezői kérték ezt tőle. 

Egyelőre nem tudom, hogy kaptam-e tetűt, bolhát vagy valamilyen betegséget. Az biztos, hogy megkönnyebbülten vettem tudomásul, hogy sikerült jól teljesítenem ezen a pokoli próbán”, vallotta be Annina. A pornódíva azt is elárulta, hogy a próba alatt ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy szexeljen. 

„A silány körülmények, az elviselhetetlen szag és a korlátozások hiánya őrülten felajzott. Hosszú órákig csináltam volna”, mondta nem kis szerénységgel Annina.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.