Nem zárható ki a szándékos "tréfa" se

Videó! Pénzt akart, kígyót kapott az automatából

Döbbenetes jelenet kering a világhálón: egy mérgező vipera nyújtogatta a fejét az ATM nyílásából. Biztos, hogy ez a legjobb módszer a kártyalopások ellen?!

2011.11.04 13:29ma.hu

Spanyolországban szeretett volna pénzt felvenni egy férfi az egyik bankautomatából, ám igencsak meglepődött, amikor a pénzkiadó nyílásban a bankjegyek mellett egy vipera feje is megjelent. A mérgező hüllő láttán igencsak kapkodnia kellett a pénzét, ha nem szeretett volna áldozattá válni.

A legnagyobb videómegosztó portálra is felkerült felvételen már a biztonsági őr próbálja... Nos, igazából nehéz eldönteni, mit is próbál, hisz botjával sem elkapni, sem ártalmatlanná nem tudja tenni a veszedelmes kígyót, helyette viszont láthatóan csak még inkább felbosszantja.

A rendőrség jelentése szerint az eset a Madrid Bank egyik fiókjánál reggel 8 óra körül történt, amikor munkába menet az ügyfél megállt, hogy némi pénzt vegyen fel. Ekkor került elő a kígyó, ami az első vizsgálatok alapján valószínűleg csapdába esett a készpénzkiadó szerkezet mechanikája miatt, és csak akkor tudott kiszabadulni, amikor a pénzéért nyúló ügyfél aktiválta a kiadónyílás zárját.

Ettől függetlenül nem lehet kizárni azt a lehetőséget sem, hogy valaki szándékosan tette a csúszómászót a nyílásba, bár nagyobb a valószínűsége annak, hogy a közeli pusztáról szökött be a vipera. Később szakemberek segítségével egy dobozba tették az állatot és egy helyi menhelyre szállították.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.