Csütörtökön Nemzetközi Vámnap lesz

Ünnepel a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tájékoztatása szerint a vám- és pénzügyőri, illetve bűnügyi szakág 2012. január 26-án, csütörtökön ügyeleti szolgálatot lát el.

2012.01.25 07:45ma.hu

A fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény a szervezet hivatásos állományú tagjai számára a Nemzetközi Vámnapot munkaszüneti napnak minősítette, így a megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságok, Regionális Bűnügyi Igazgatóságok csökkentett létszámmal látják el szolgálati feladataikat.

A határátkelőhelyeken működő Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságok határkirendeltségei január 26-án változatlan létszámmal, a munkaszüneti napokra érvényes szolgálatszervezéssel működnek.
 
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ezúton kéri az ügyfelek megértését, valamint azt, hogy a Nemzetközi Vámnapon – a lehetőségekhez képest – csak sürgős ügyekben forduljanak vámkezelési és egyéb kérelmekkel az igazgatóságokhoz.
 
A Nemzetközi Vámnap a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adóügyekkel foglalkozó igazgatóságainak munkarendjét nem érinti.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.