Csak egy kis habarás és curry kell hozzá
Kóstoljunk bele: a póréfőzelék kedvencünk lehet
Újítsunk be vele: curry-vel és tejszínes habarással készül a póréfőzelék, burgonya vagy tészta köret helyett válasszunk bátran!
2012.01.10 06:29ma.huKevés sóval, tejszínes habarással és curryvel készül az ízletes póréhagyma-főzelék. Érdemes kipróbálni, még az is lehet, hogy kedvenc köreteink közé kerülhet!

A főzéshez előkészített póréhagymákat nem túl vékonyra szeljük. Előkészítjük a vajat, sót, curryt, tejszínt, lisztet.
A póréhagymát egy kevés felhevített vajon, gyengén sózva egy kissé átforgatjuk, majd lefedve, mérsékelt tűzön puhára pároljuk.
Közben egy kevés curryvel fűszerezzük. Ha puha, tejszínes habarással besűrítjük és felfőzzük (szükség szerint ízesíthető még).
Kapcsolódó írások:
- Imádnivaló: az igazi sajtos rántott pulykamell!
- Gyorsan kell megenni ezt a krémlevest!
- Csak liszt és kávé kell a vega húshoz
- Az oroszok meg így szeretik
- Egyszerű és illatos saláta, répával és hagymával
- Könnyű és finom töltelék bármilyen tésztához!
- Hideget hidegben? Pedig úgy finom
- Kukoricázzunk: ideális köret kaporral!