Évekre szóló, divatos szobákat alkothatunk

Képek - Ha már unod, csíkozd be!

Unjuk már az egyszínű falakat? Nem kell feltétlenül eldönteni, milyen színű legyen - lehet többféle is, sőt, csíkos, átlósan színezett és kockákkal, háromszögekkel variált is.

Otthon - Csíkokkal szép az élet képgaléria

2012.01.09 15:55ma.hu

Hogyan lehet igazi karaktert adni egy szobának? Íme a lehetőségek. Az egyhangú, egyszínű terek helyett lenyűgöző kombinációk alkothatók, amelyek éveken át divatosak lesznek.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: schoener-wohnen.de

A színek változhatnak aszerint, mennyire intim egy helyiség - a fogadó tér, a konyha, a nappali hangulata legyen vidám és érdekes, a hálószobáé pedig inkább nyugodt, meghitt.

A kérdés az, izgalmas, vagy inkább csak kellemes és mutatós árnyalatot szeretnénk? A színek jelentését nyugodtan segítségül hívhatjuk.

Bátran válogassuk össze az árnyalatokat, később aztán eldönthetjük, hogyan illeszkedjenek a csíkok, minták egymáshoz.

Egyedi az alapvetően egyszínű szobából szinte kiemelkedő, csíkos falfelület, térelválasztó vagy pult - valósággal vonzza a tekintetet.

Garantáltan felkelti a figyelmet a befejezetlennek tűnő, több csíkból álló minta is - amely éles kontrasztot alkot a hófehér fallal.

Válogassuk kedvünkre!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.