Családi veszekedés

Két kisgyermeket bántalmazott egy férfi - a csecsemőt a földre dobta

Családi veszekedés után kidobta élettársa kilenc hónapos kisfiát a babakocsiból egy férfi, majd bántalmazta a nő másik, kétéves gyermekét is.

2013.04.30 10:50MTI

A gyerekeket kórházba vitték, a férfi ellen eljárás indult - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a 40 éves férfi a X. kerületi Harmat utca egyik lakásában múlt vasárnap este veszekedett élettársával, majd a nő 9 hónapos kisfiát kidobta a babakocsiból, a gyermek ennek következtében 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. V. Attila Tamás ezt követően bántalmazta az asszony másik, 2 éves gyermekét is, akit könnyű sérülésekkel vittek kórházba.
   
A budapesti férfit a kerületi járőrök bejelentés nyomán a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették. A férfi a kihallgatásakor beismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen személy ellen elkövetett súlyos testi sértés bűntettének a megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást, s a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.