Várják a tanúk jelentkezését

Egészségesen jött világra a Városligetben holtan talált újszülött

Erőszakos úton halt meg a Városligetben, csütörtökön délelőtt holtan talált újszülött. A rendőrség emberölés miatt folytatja a nyomozást..

2012.12.14 12:49HavariaPress

Csütörtökön délelőtt 10 óra körül találtak rá egy elhagyott újszülött élettelen testére a városligeti sörsátor közelében, egy szemétgyújtó kosárban. Az elsődleges szakértői vizsgálat szerint a gyermek élve jött világra, egészségesen, időre született, halála erőszakos úton következett be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya emberölés miatt indított eljárást az ügyben, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható számán, a 06-80-555-111-en, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.