Kis csapat, nagyobb álmok

Sutil nagy előrelépést vár a Force India-tól

A Force India német versenyzője, Adrian Sutil erősebbnek érzi magát, mint tavaly, jó szezont zárna, és még a pontszerzést sem tartja elképzelhetetlennek.

2009.01.23 11:29f1-live.hu

Adrian Sutil tavaly élete legjobb eredményét érte volna el a Formula-1-ben, amikor a Monacói Nagydíjon a negyedik helyen autózott. Végül a Ferrari finn világbajnoka, Kimi Räikkönen összetörte a német álmait. A „Jégember” az alagút utáni egyenes végén nem bírta megfogni a Ferrarit féktávon, és belerohant Sutil-ba.

Akkor a Force India autóit Ferrari motor hajtotta, idén viszont már Mercedes erőforrás lesz a versenygépekben.

„Számunkra ez egy nagy dolog. Talán a legjobb 10 között lehetünk, és néha még pontokat is szerezhetünk. Sokat várok az idei szezontól, és nagy előrelépést.” – mondta Adrian Sutil.

„Határozottan erősebb vagyok, mint a legutóbbi évben. Úgy gondolom, hogy minden esélyem megvan arra, hogy jó teljesítményt nyújtsak a Force Indiával.” – tette hozzá a német.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.