Semmi sem lehetetlen

Fogyj vízzel!

Nyáron minden adott a sikeres fogyókúrához, itt a jó idő és ez rengeteg szórakoztató mozgáslehetőséget kínál, ráadásul a nagy meleg miatt inkább a szomjunkat oltjuk, ahelyett, hogy szénhidráttal teli ételekkel tömnénk magunkat. A fogyókúra sikeréhez azonban elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot fogyassz.

2014.06.19 15:08ma.hu

Tiszta, jó minőségű vízzel - mint a Panta Aqua the Water, melyet nemrégiben a legkiválóbb vizek közé választottak a brüsszeli „iTQi Superior Taste Award” versenyen - te is megszabadulhatsz a nem kívánt kilóktól, és idén nyáron magabiztosan csobbanhatsz a strandon.

Különlegessége, hogy a legtermészetesebb formában, mindenféle kezelés nélkül kerül palackozásra. A szigorúan üvegpalackos csomagolásnak köszönhetően ugyanis tartósítás nélkül 6 hónapig ugyanabban a minőségben kínálják, abban a formában, ahogyan azt a természet megalkotta. A diéta során fokozottan ügyelj a vízfogyasztásra, így soha ne várd meg, míg szomjas leszel, inkább kortyolgass és napi 2-3 liter jó minőségű vizet igyál meg.

A minőségi víz fogyasztása nemcsak a diétában segíthet, de így elkerülheted a megbetegedéseket, az elsavasodást, az anyagcsere-zavarokat és nem utolsó sorban a ráncok kialakulását, valamint a haj és köröm töredezettséget. Mivel a testünk 70 százaléka víz, így a megfelelő minőségű ivóvízfogyasztás a megbetegedések valamint a korai öregedés kiváló ellenszere is.

A Panta Aqua the Water hazánkban Szigetközi Friss néven vált ismertté, a következő linken még többet olvashatsz róla: http://www.mivizunk.hu/


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.