A flört csak az egyik - ironikusak és pletykásak?

Bevallották - a pasik 5 legrosszabb szokása!

Vannak rossz tulajdonságok, amelyekről a pasik nem szívesen beszélnek - ám amikor kivételt tesznek, érdemes jól odafigyelni.

2012.02.13 18:55ma.hu

Ha már tettünk rá ígéretet, hogy 2012-ben többet járunk edzeni, kevesebb óriáshamburgert eszünk és kedvesebbek leszünk az emberekhez, tettünk egy lépést afelé, hogy jobb emberré váljunk.

Ám egész biztos, hogy ezen felül is vannak olyan tulajdonságok, amelyeket hosszabb időbe telne leküzdeni, vagy lehetetlennek is tűnik. Az Askmen.com felméréséből kiderül, melyeket tartják maguk a pasik a férfiak legrosszabb tulajdonságainak. Íme a top 5.

- Az irónia: amikor az egyik legrosszabb tulajdonságunk a türelem hiánya, az irónia gyorsan képbe kerül. Elkezdünk "magas lóról" beszélni azokkal, akik hibát követtek el, még ha az nem is volt nagy. Belegondolnak ugyan, hogy ők maguk is követnek el hibákat, ők sem tökéletesek, de a hangnem valószínűleg legközelebb is ironikus marad.

- A "mindenkire rárepülés": a férfiak maguk sem értik olykor, miért viselkednek így. Megjelenik egy csinos nő a környezetükben, és legyen az a barátjuk kedvese, a főnök barátnője, a párjuk húga vagy nővére, az exük barátnője, azonnal igyekeznek jó színben feltűnni előtte, tetszeni akarnak, udvarolni szeretnének neki, vagy meg is teszik. Viselkedésük nemtetszést vált ki - de nem tudnak leszokni róla.

- A rossz névmemória: a férfiak jó része nehezen jegyez meg neveket, amikor először találkozik valakivel. Gyakran előfordul, hogy megismerkedik egy hölggyel, váltanak pár szót, bemutatkoznak, majd amikor következő alkalommal összeülnek egy kávéra, rádöbben, hogy nem emlékszik a nevére.

Többnyire ötlete sincs, hogyan is tudhatná meg újra. Kínos, ha kiderül, hogy sejtelme sincs a hölgy nevéről. A nők ezt komoly jelzésnek vehetik, hogy a pasit nem is érdeklik igazán...

- A "hihetetlen sztori": vannak pasik, akik nem tudnak elszokni arról, hogy a másoktól hallott történeteket alaposan "felturbózzák". Legyen szó egy őrült kollégiumi buliról, egy vakációról, vagy egy hírességgel való találkozásról, a sztoriba mindig belekerül valami plusz.

Ettől sokkal jobbnak érzik a történetet és magukat, akik ezt kiválóan előadják. Aztán rossz szájízzel gondolnak az egészre, mert a személyt, akiről eredetileg szó volt, kissé más színben tüntették fel. És még mondjuk, hogy a férfiak nem pletykásak...

- Flörtölés a neten: mióta a közösségi oldalak működnek, erre még több lehetőség adódik. Aki hajlamos arra, hogy flörtbe keveredjen, függetlenül attól, van kedvese, vagy nincs, általában egy olyan képet rak fel magáról, ahol több fiú társaságában van lefotózva, és lehetőleg közöttük ő a leghelyesebb.

Ha egy nő ír neki, az üzengetésből előbb-utóbb találka lesz. Ha ilyen típus a pasi, jobb, ha egy másik városban élő hölgyet választ a személyes találkához, mert nagyon könnyen lebukhat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.