A láb és a fenék kérdéses...

Robbanós előjáték: a legizgibb testrészek, avagy itt csókold a nőt!

Van rá esély, hogy nem a legmegfelelőbb eszközöket használjuk, még ha igazán érzéki szexet szeretnénk is - a titkos fegyver a száj. Íme egy kis útmutató, hová célozzuk a csókokat.

2012.02.09 18:56ma.hu

Ha arra az igazi, felpörgető, izgató előjátékra vágyunk, nem árt tudni, hogy az orális szexet leszámítva milyen módon kényeztessük a nőt. A jó szerető ismérve nemcsak az, hogy megfelelő technikával alkalmazza az orális szexet.

A száját más módon is használja - a legérzékenyebb helyekre lehellt csókokkal! Jöhet a gyengéd harapás is. A férfiak gyakran elsiklanak az érzéki helyek felett, pedig ugyanolyan kiváló eszközei lehetnek az izgalom fokozásának, mint a nemi szerv és környéke. Például...

...a fül

Gyakran elhanyagolt terület, pedig ideális az intenzív örömszerzéshez. A fülcimpa gyengéd harapdálása, vagy a finom súrolása az ajkakkal a legjobb módszer arra, hogy egy borzongás induljon lefelé a nő gerincén.

...a nyak hátsó része

A hangulatba hozáshoz szintén remek módszer - és kézenfekvő -, ha a hölgy nyakát csókolgatjuk, különösen, ha ez meglepetésszerűen éri a dolog, például éppen a mosogató előtt áll, vagy a számítógépen dolgozik, belemerülve valamibe. Valószínűleg hamar elfelejti a feladatát, ha gyengéd csókokkal halmozzuk el a nyakát.

...arc

Talán meglepő, de az arc különböző részeire adott finom csókok is gyorsan izgalomba hozzák a nőt. A homlok, állkapocs, még az orr és a zárt szemhéj is érzékeny terület. Nyalakodni azért nem kell - az ugyanis nem szexi, hanem gusztustalan.

...kulcscsont

Ha a ruhák még rajta vannak, a kulcscsont akkor is lehet már szabadon. Érdemes a csókok testre hintését itt elkezdeni - nemcsak szexi, de a nő agya rögtön átkapcsol arra, milyen ugyanezt az érintést a teste intimebb részein is érezni...

...csípő


Érzékenyebb terület, mint hinnénk. Valószínűleg azért, mert közel vannak a tényleges örömszerzés pontjához. Egy csók, a csípő megérintése a nyelvvel, egy apró harapás is borzongást indít el, amely még a lábujjakban is érezhető.

...mellek

Ez evidens, de fontos kiemelni, hogy ha rosszul csinálja a férfi, a nőnek el is veheti a kedvét a szextől. A csók, a nyelvvel izgatás, sőt a szelíd harapás is ajánlott, de ne feledjük, hogy a keblek is érzékenyek, ezért azokkal finoman kell bánni.

...bizonyos testrészek, amelyekhez engedély kell


Nem minden nő szereti, ha a talpát csókolgatják vagy a fenekét. Ezért ha ilyen irányú vágyaink vannak, kérdezzük meg a hölgyet, kedveli-e az ilyesmit, mert kellemetlen helyzetbe hozhatjuk magunkat - és őt is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.