Menekülne az éjszakai életből Varga Viktor

"Mi van, te buzi?" - Meg akarták késelni a kiscsillagot!

Kinézete, különc öltözködése miatt gyakran érte kritika a tehetségkutató műsorban feltűnt Varga Viktort - A fiatal énekes, aki szombaton kiesett a Csillag születikből, mesélt az éjszakai életben előforduló megpróbáltatásairól.

2009.11.24 08:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ott kellett hagynia a versenyt szombaton Varga Viktornak, a Csillag születik tehetségének - Az évek óta mániás depresszióban szenvedő énekes könnyek közt fogadta kiesését.

Aznap este ráadásul fellépése is volt, és össze kellett szednie magát, ami egyáltalán nem volt egyszerű. Meditál, jógázik, sportol és zenével próbál túllenni a lelki törésen - árulta el a Napi Ászban Varga Viktor.

Az énekes elmondta: szabadulni szeretne az éjszakai munkától, de nem teheti: keveset keresnek a szülei, és ő is alig jön ki pénzéből, ha marad az étkezésre szánt összeg mellett valami, akkor abból ruhát vesz - árulta el a Napi Ászban a kiscsillag.

Viktor számára fontos a divat, ami miatt már többször került veszélybe. Amikor kollégista volt, előfordult, hogy késsel támadt rá egy banda, mert nem tetszett neki a képe - vallotta be az énekes a Napi Ászban, hozzátéve: egy autóból szúrták ki, mert vékony, kicsit a melegekre emlékeztető alkata van.

A ruházkodása sem hétköznapi. Sokszor megkapta a kérdést: mi van, te buzi? Volt, hogy megkergették, éppcsak fel tudott ugrani a HÉV-re. Békéscsabán, lakóhelyén is többször megkérdezték már, meleg-e.

Varga Viktor nagyon sajnálja kiesését, mert a következő döntőre saját szerzeményével készült volna, így azonban nem tudja megmutatni azt.

Tervei szerint tovább dolgozna, és várja, hogy valaki felkarolja. Nagy álma a lemezszerződés - mondta a Napi Ászban a fiatal énekes.

Összeomlott a kiscsillag - Végvári Eszter is kiesett!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.