Közmédia

Néhány napon belül elkezdik a szépségkirálynő felkészítését a világversenyre

Az ajándékok átvétele és a királynői fotósorozat elkészítése után már kezdetét is veszi Kiss Daniella, a vasárnapi Magyarország Szépe verseny győztesének felkészítése a Miss World 2015 nemzetközi döntőjére, amelyet a kínai Szanjában rendeznek.

2015.06.22 13:00MTI
Kiss Daniella, Magyarország Szépe 2015 (Facebook)

Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatója a M1 aktuális csatorna hétfő műsorában beszélt.

Mint kifejtette, a felkészítés első lépése egy intenzív nyelvtanfolyam lesz, majd etikett és protokoll órákat vesz az újdonsült királynő Schiffer Miklós stílustanácsadótól, akitől egyebek mellett megtanulhatja, hogyan kell a különböző rendezvényeken viselkedni, megjelenni, bemutatkozni vagy helyesen ülni és állni.

Kulcsár Edina, a verseny tavalyi győztese, aki a 2014-es világversenyen második helyezést ért el, szintén foglalkozik majd Daniellával és igyekszik átadni neki saját tapasztalatait.

"Edina az, aki Magyarországon eddig a legnagyobb eredményt érte el a szépségversenyek történetében, így ő az, aki tudja, hogy mi a kulcsa annak, hogy még ennél is jobb lehessen valaki" - tette hozzá Sarka Kata.

Az ügyvezető elmondta továbbá, hogy ebben az évben nagy hangsúlyt fektetnek majd a nemzeti ruhás felvonulásra, hiszen pluszpontot jelent az is, ha egy versenyző alversenyt nyer.

"Tavaly azt láttuk, hogy minden ország gyakorlatilag jelmezként fogja fel a nemzeti ruhás tourt. Mi eddig ragaszkodtunk ahhoz, hogy bizonyos motívumok, színek mindenképp megjelenjenek, de most kicsit el szeretnénk rugaszkodni, egy kicsit nagyobb volumenű ruhát szeretnénk a világversenyre kiküldeni" - tette hozzá.

Vasárnap a zsűri és a nézők egyaránt a 21 éves Kiss Daniellát választották Magyarország legszebb lányának, első udvarhölgye a szintén 21 éves Lepp Dorina Ágnes, a második udvarhölgy a 19 éves Steingruber Virág lett. A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett retró öltözetben és nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

A műsor zenei betéteiben közreműködött mások mellett Wolf Kati, Takács Nikolas, Pál Dénes és Kökény Attila, az est házigazdái Tatár Csilla és Harsányi Levente voltak

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.