Nővérétől "lopta el" a vőlegényt

Élve temette el a férjét, mert új szeretőt talált

Elszerette a nővérétől a vőlegényt, ám az esküvőjük után alig egy évvel már új szerető után nézett a nő, ezért összeszurkálta és élve eltemette a férfit. Most börtön vár rá egész életében.

2014.11.13 18:18ma.hu

Nem így tervezte az életét a 25 éves Qiao Li Tsui, de most nagyon úgy tűnik, hogy a hátralévő éveit - ami nem lesz kevés - börtönben töltheti, néhány cellával odébb a szerelmétől, akivel közösen eszeltek ki egy ördögi tervet. A nő két évvel ezelőtt ismerte meg a nála öt évvel idősebb Jian Tsao nevű férfit, akkor, amikor ő már foglalt volt: Tsui nővérének a vőlegényeként került a családba. A nő azonban úgy gondolta, mellette jobb helye lenne a férfinak, és egy rövid affér után meggyőzte őt, hogy bontsa fel az eljegyzését a 27 éves testvérével - majd az összetört szívű Wan Niu szeme láttára az oltár elé vonult a férfival.

Arra azonban senki nem számított, hogy egy évvel az esküvő után a kelet-kínai Hangzhouban élő nő találkozik egy 27 éves fiatalemberrel, akivel egymásba szeretnek és viszonyt kezdenek. Igaz, Cai Chennel a kapcsolatuk eleinte csak virtuális volt, de rövidesen már azt tervezgette a pár, hogy hogyan kellene megszabadulni a nő férjétől. Jian Tsao semmi rosszat nem sejtett, mikor látszólag szerelmes asszonykája a hegyekbe hívta őt kirándulni, de a piknik tragikus fordulatot vett, mikor a nő egy késsel rátámadt a férjére és addig szúrta újra meg újra mellkason, míg az áldozata össze nem esett.

Fotó: freedigitalphotos.net/dan

Akkor a közelben várakozó szeretője segítségével egy sekély sírt ástak és abba dobták bele a férfi testét. Három napig bírt együtt élni a bűntudattal, ám akkor felülkerekedett benne a megbánás és önként feladta magát a rendőrségen. A nyomozóknak megmutatta, hol temették el a testet, ezt követően boncolásra küldték a tetemet - és elhűlve állapította meg az igazságügyi kórboncnok, hogy a férfi tüdejében talajdarabok és egyéb szennyeződések voltak, ami egyértelműen bizonyítja, hogy még lélegzett, amikor eltemették - számolt be az Austrian Times című online hírhonlap.

A korábban faképnél hagyott Wan azt mondta, nem sajnálja a húgát és megérdemelné, hogy lelőjék. "Tönkretette a boldogságom, elvette a vőlegényem és azóta már meg is ölte az új szeretőjéért. Nincs lelkifurdalása és nincsenek érzései. Remélem, a pokolban rothad el!" - fakadt ki a testvére. A rendőrségi szóvivő kevésbé indulatosan, de hasonló véleményen volt, állítása szerint ez az egyik legördögibb szerelmi bűncselekmény, amivel pályafutása alatt találkozott.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.