A 7. hónapban volt a nő, mikor megölték a magzatát

Ajtón keresztül lőtték le a terhes tinit

Bíróság elé állítják a 15 éves kamaszt, aki a múlt hónapban meglőtt egy vele egykorú terhes lányt. A támadásba a lány ugyan nem halt bele, de a magzatát elveszítette.

2014.06.11 15:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/taoty

Letartóztatta a rendőrség kedden a 15 éves Eric Taylort, akit azzal vádolnak, hogy a múlt hónapban megölte a szintén 15 éves DaRae Delgado 7 hónapos magzatát. A tinédzser kismamát az ajtón keresztül érte a lövés: valaki kopogott a bejáratnál, a lány odament a kukucskálóhoz és miközben kinézett, megkérdezte, ki az - de válaszként már csak a lövés érkezett.

A lány túlélte a lövést, a magzata viszont nem. Az amerikai média szerint a tárgyalást június 18-ra tűzték ki, és bár hivatalosan még fiatalkorúnak számít a gyilkos, felnőttként kezelik őt a jogi eljárás során. A fiút jelenleg a floridai Allegheny megyei börtönben tartják fogva, ahová egy másik lövés vádja miatt vitték - számolt be a News13 című hírportál.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.