22 kiló után eltiltotta a diétás klub

Falusi Mariannak veszélyes lett a fogyókúra!

22 kilót adott le öt hónap alatt a Pa-Dö-Dö egyik fele, ám kényszerszünetet kellett beiktatni, mert túl gyors a fogyás üteme. Falusi Mariannt megrázta a hír.

2011.02.04 15:29ma.hu / RedLemon

Egy hónapos kényszerszünetre ítélték Falusi Mariannt abban a diétásklubban, amely eddig a fogyásban segítette őt.

Közel fél évvel ezelőtt Mariannt mentővel kellett kórházba vinni, amikor a színpadon lett rosszul: az ok a magas vérnyomása volt, ami a túlsúlyos emberek körében igen gyakran fordul elő, ám a fejfájást és a figyelmeztető jeleket az énekesnő az időjárásra fogta.

Az élmény azonban határozott figyelmeztetés volt ahhoz, hogy rádöbbenjen, épp itt az ideje megszabadulni attól a súlyfeleslegtől, amelynek jelentős részét, 20 kilót alig egy év alatt szedett össze egy szakítás után.

Az elhatározást tett követte, csatlakozott egy zsírégető klubhoz és egy ételszállító cég is a segítségére sietett. Az életmódváltás látványos hatást hozott, a Pa-Dö-Dö énekesnője mindössze öt hónap alatt máris 22 kilóval lett könnyebb.

Fotó: RedLemon

Csakhogy az eredeti terv szerint egy év alatt kellett volna összesen 40 kilót leadnia, és a zsírégetők szakemberei úgy ítélték meg, hogy a félidőre tervezett egy hónapos „pihenőt” előbbre kell hozni, hogy Mariann szervezetét és bőrét ne viselje meg a vártnál gyorsabb ütemű súlyvesztés.

Az énekesnőt érthető módon megviselte a döntés, de tudomásul veszi és betartja a szabályokat. Eleinte persze ellenkezett, de most átáll az úgynevezett fenntartó étrendre, hogy néhány hét múlva újra elindulhassanak lefelé a kilók.

Döbbenet: Falusi Mariann az édesanyját is megfertőzte!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.