A gyerekeket otthonhagyta, ő berúgott

Durva kép! - Jordan holtrészegen rogyott az asztalra anyák napján

Az anyák napja hagyományosan családi ünnep Angliában is - Katie Price, azaz Jordan azonban a jelek szerint nem így gondolta. Egy éjszakai klubban részegedett le, míg gyerekeire párja vigyázott.

Nem szégyenlős fajta: Jordan fotói a Playboy-ban képgaléria

2009.03.31 11:45ma.hu

Brighton-ban, egy éjjeli szórakozóhelyen bulizott anyák napja hajnaláig Jordan - Talán a maratoni ivászattal ünnepelte, hogy három gyermek mamája?

Az Oceana night club-ban töltött éjszaka végén, reggel 6-kor pedig az asztalra hanyatlott a csinos modell feje, és mély álomba merült!

Fotó: Heat magazine

Katie jelenleg Los Angeles-ben él, ahol egy valóságshow-t forgat három gyermeke és férje, az egykori popsztár Peter Andre részvételével.

Ám a minap visszarepült Brighton-ba, hogy barátaival kicsit kirúgjon a hámból. Nos, a kép tanúsága szerint sikerült, néhány haver, no meg némi koktél és pezsgő társaságában.

Három csemetéjükre ezalatt a férje vigyázott.

Peter-nek és Katie-nek két közös gyermeke van, a hároméves Junior és az egyéves Princess Tiaamii.

Együtt nevelik azonban Jordan korábbi, a futballsztár Dwight Yorke-kal való kapcsolatából született, hat esztendős Harvey-t is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.