A tinisztár nem költözhet el!

Nem engedik! Miley Cyrus szülei bekeményítettek!

A 16 éves popsztár állítólag úgy véli, elég felnőtt ahhoz, hogy saját lakásban, önállóan, ráadásul legjobb barátjával, Mandy Jiroux-szal éljen együtt, azonban édesapja, Billy Ray Cyrus viszont nem engedi a lányt különköltözni a családtól.

Miley Cyrus többször viselkedett már botrányosan! képgaléria

2009.02.19 18:59ma.hu

- „Miley szülei úgy vélik, már így is több szabadságot élvez a lányuk, mint amennyit korának megfelelően kellene” - mondta a család egyik barátja. 

A példamutatásáról nem túl, híres kissé provokatív sztár, a Hannah Montana sorozatban tűnt fel, és jelen pillanatban azt próbálja elérni, hogy szülei meggondolják magukat!
 
Állítólag ő még nem mondott le tervéről és még mindig nem adta fel, hogy külön költözhessen szüleitől.

- "Miley tudja, ha legközelebb szóba kerül a különköltözés, ez már nem fogja annyira sokkolni szüleit, mint első alkalommal. Szeretné édesanyját és édesapját is meggyőzni. Szabadságra vágyik, és reméli, hogy 18. születésnapja előtt már saját lakásában lakhat" - mesélte a forrás a National Enquirer magazinnak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.