Mit tesznek magukkal a sztárok?!

Ciki képek: Rihanna sárga virágokban, Jordan csizmában mulattatja az embereket

Úgy tűnik, kifogyhatatlan a választék azokból a sztárokból, akik olykor - bár a legszebbek akarnak lenni -, a legrosszabb darab után nyúlnak a ruhatárban.

Ők öltöztek a legízléstelenebbül a héten! képgaléria

2008.07.21 16:00ma.hu - Fotó: Sky Showbiz
Anna Hathaway

Lássuk csak az eheti kínálatot! A vadító és igen tehetséges Rihanna haja újabban egyre rövidebb.

Karrierje kezdetén még egy nőies, hosszúhajú lányka illegette magát a színpadon - ám Rihanna sörénye fokozatosan egyre kisebb lett.

Ma már szinte csak egy lépés választja el a teljesen kopasz viselettől! Hozzá pedig ez a romantikus sárga virágos ruha...nos, nem éppen telitalálat.

Katie Holmes is tud nagyon csinos és elegáns lenni - Ám ezúttal alaposan mellényúlt.

Mrs. Cruise mintha egyre kevésbé értene a divathoz: nemrég - annak dacára, hogy jóval magasabb a férjénél - kék magassarkúban és földig érő, piros ruhában nevettette meg egy party jelenlevőit.

Lindsay és leszbikus barátnője

Máskor szinte csak sötét ruhákban látható: ilyenkor pedig már nem is lehetne hétköznapibb és szürkébb...

Anne Hathaway matrózmintás, jóformán melléig felhúzott rövidnadrágja és egyszerű pólója láttán aligha gondolnánk, hogy egy híres sztárral van dolgunk...

Jodie Marsh viszont összetéveszthetetlen... Ez a csilivili, cicikipakolós dressz a hiperszűk nacival azonban már enyhén szólva is túlzás!

David és Victoria Beckham, az örök trendi páros ezúttal úgy öltözött, mintha maga az elnök és a first lady jelent volna meg egy jeles rendezvényen. Valahogy nem az ő stílusuk...

Jordan
sem sokat időzött a jelek szerint a tükör előtt, amikor magára öltötte edzőnadrágját a zöld-rózsaszín felsőt és az elegánsabb, fekete kardigánt - öltözéke csúcspontja azonban mégiscsak a csizma...

...És sajnos, a lista ezúttal sem ér itt véget.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.