Még egy sci-fi is befér idénre

Képek - Tenger, western, gengszter... - Johnny Depp nagyon pörög!

Tavasszal Wally Pfister Transcendence című sci-fi thrillerjében játszik, nyáron pedig Barry Levinson Black Mass című gengszterfilmjében forgat Johnny Depp.

Képekben Johnny Depp képgaléria

2013.02.28 16:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A Karib-tenger kalózai című film népszerű sztárja maga erősítette meg, hogy mindkét szerepet elvállalta - jelentette a The Hollywood Reporter online kiadása. A Transcendence executive című sci-fi producere Christopher Nolan (Eredet) és Emma Thomas lesz, a film az Alcon Entertainment produkciójában és finanszírozásával készül.

A forgatás áprilisban kezdődhet. A forgatókönyvvel Jack Paglen debütál, rendezőként az Eredet Oscar-díjas operatőre, Wally Pfister mutatkozik be. A film sztorijáról csak annyi szivárgott ki, hogy Depp tudóst alakít, akinek agyát "feltöltik" egy szuperszámítógépre.

Alig néhány hónappal később, nyáron már a Black Mass címet viselő gengszterfilm felvételei kezdődnek. A produkció, amely a bostoni gengszterről, Whitey Bulgerről szól, Dick Lehr és Gerald O'Neill újságírók könyve alapján készül. A forgatást a Cross Creek és az Exclusive Media finanszírozza.

Depp legutóbb elkészült filmje, A magányos lovas című western júliusban kerül az észak-amerikai mozikba.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.