Csak viccelt: mégse született még meg a fia

Behülyítette a fél világot Shakira párja

A mikroblogján jelentette be a focista Gerard Pique, hogy végre megszületett Shakirával közös fia, ám nem sokkal később újabb bejegyzésben vallotta be, hogy az egész csak vicc volt.

2012.12.28 18:29ma.hu

Nagy örömhír jelent meg Gerard Pique twitteres oldalán, a focista ott jelentette be, hogy megszületett Shakirával közös első gyermekük, amitől mindketten rendkívül boldogok, valamint köszönik a jókívánságokat. A bejegyzést azonban sokáig nem követte másik, ráadásul sokaknak az is gyanús volt, hogy mindeközben az állítólagos új anyuka egy szót sem szólt rajongóihoz a jövevényről.

Aztán néhány óra múlva kiderült a turpisság, és Pique egy újabb üzenetet tett közzé, amelyben közölte, hogy a "kisfiúnak" már megvan a neve is: Innocence, azaz ártatlanság. Ezzel jelezte, hogy az egész csak tréfa, mivel a spanyolok december 28-án ünneplik az Ártatlanság Napját, ami a mi április 1-jénknek felel meg. A nevezetes nap apropóját a bibliai történet adja, amelyben Heródes királyt sikerült lóvá tenni és kicsempészni Betlehemből az újszülött Jézust, még mielőtt megölhette volna.

Shakira egyébként egy hónap múlva várja a baba érkezését.

Még több hír Shakiráról

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.