2454-re nőtt ezzel a sztárcsillagok száma

Shakira csillaga is felragyogott a Hírességek Sétányán

A 2454. csillagot avatták a hét elején a hollywoodi Hírességek Sétányán, a míves márványlapra Shakira neve került fel. Az énekesnőt rajongói köszöntötték a jeles ünnepségen.

2011.11.09 12:29ma.hu

Bár a csillagok sorában 2453-an megelőzték, a kolumbiai születésű sztárok között Shakira az első, aki csillagot kapott Hollywoodban a Hírességek Sétányán. A nemzetközileg ismert és elismert popsztár kedden mutathatta be ünnepélyes keretek között a fényesre csiszolt járdalapot és vehette át az emlékplakettet.

"Ez hihetetlen! Szeretném megköszönni nektek!" - mondta az ünnepségen elsősorban rajongóihoz szólva. Miközben leleplezték a csillagot, megígérte a több száz sikoltozó rajongónak, hogy ez még csak a kezdet, legalábbis erre a hétre mindenképp.

Szerdán a Latin Grammy alkalmából tartott elővacsorán ő lesz a díszvendég, amikor is megkapja az elismerést az Év Embereként. Ezt egyébként nemcsak a zenei teljesítményével érdemelte ki, hanem azzal a jótékonysági munkával is, amelyet a Mezítláb Alapítványnál végez. Ennek a szervezetnek a fő célkitűzése, hogy elérhetővé tegye minden gyermeknek a tanulást - mert sajnos jelenleg nagyon sok fiatal még mindig nem tud rendesen iskolába járni.

Közben meg egy másik díjra is esélyes, bár ez csak csütörtök este derül ki, Sale el Sol című albumát ugyanis az Év Albuma címre jelölték. A csillag-avató ünnepélyen a 34 éves Shakira egy régi sztorit is megosztott a közönséggel, miszerint hét éves korában anyjával Hollywoodba utazott, és amikor elértek az akkor még valamivel kevesebb csillagtól ragyogó Hírességek Sétányára, az anyja azt mondta neki: "Shaki, egy napon saját csillagod lesz itt!"

Tanulság? Mindig hallgass a mamádra!

Még több hír Shakiráról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.