Sok tervnek tenne keresztbe az apokalipszis

Litkai Gergely: "A világvége után visszaváltjuk a jegyeket"

A Dumaszínház sztárjainak annyi terve van a jövőre nézve, hogy nagyon nem örülnének a világvégének. Mindenesetre megígérték, hogy ha mégis bekövetkezne, visszaadják mindenkinek a későbbi jegyek árát.

2012.11.28 12:29ma.hu

December 21-e vészesen közeleg, és ezzel párhuzamosan egyre gyakrabban merül fel a kérdés: most akkor jön a világvége vagy sem? A maja naptár mindenesetre itt véget ér, és senki sem tudja, hogy miért nem írták tovább, így biztosat csak december 22-én mondhatunk. Ám nem árt mindenre jó előre felkészülni, ahogyan azt a Dumaszínház főszerkesztője, Litkai Gergely is teszi.

"A Dumaszínház nézői és a blog olvasói is komoly aggodalmuknak adtak hangot, levelek tucatjai érkeznek nap, mint nap. Mi lesz, ha bekövetkezik? Mihez kezdünk akkor? Szeretnénk gyorsan megnyugtatni mindenkit, hogy a Dumaszínház felkészült minden eshetőségre" - mondta el teljes komolysággal a humorista. A pénzét senki sem fogja elbukni, ígéri, mert ha a világvége miatt elmaradnának a december 21-ét követő előadások, akkor minden kedves néző visszakapja a vásárolt jegy árát a jegypénztár korábbi helyén.

Mindenkinek joga van a pontos elszámoláshoz, mi pedig szeretjük a korrekt üzleti magatartást” - magyarázta a vezető az indokot.

Persze azt sem titkolja, hogy nagyon csalódott lenne, ha a maják jóslatai mégiscsak beválnának, mert tele van a társulat jobbnál jobb ötletekkel, és kár lenne, ha egy apokalipszis miatt bárkiben is hiányérzet maradna. "Arról már nem is beszélve, hogy utána még a jegyek visszaváltása is sok kérdést felvetne" - tette hozzá.

Aztán ha valami különleges véletlen folytán a világvége mégis elmaradna, akkor jöhet az ünneplés egy előszilveszteri show formájában, amikor Aranyosi Péter, KAP, Beliczai Balázs és Kiss Ádám mond tósztot a vissza nem váltott jegyek örömére.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.