Kozmetikai reklámarc lesz a színésznőből

Tűzvonalból az élvonalba: úton a világhírhez Goztola Krisztina

Goztola Krisztina nem csak az Életképek Krisztinájaként vagy a Tűzvonalban Fruzsinájaként lehet ismerős a magyar közönség számára, hiszen a fiatal színésznő a sorozatokon túl tekintélyes mennyiségű filmszerepet tudhat maga mögött, ezen kívül számos igényes színházi produkcióban is feltűnik.

2012.09.17 16:29ma.hu

Goztola Krisztina a világot jelentő deszkákra legutóbb Lukács Sándor partnereként a Miért nem marad reggelire? című vígjátékban lépett fel, jelenleg pedig Paul Claudel komolyabb hangvételű darabját próbálja Dóczy Péter rendezésében.

A latinos szépségű Krisztinára már hazánkon kívül is felfigyeltek, sőt mondhatjuk, hogy hazánkon kívül figyeltek fel rá igazán, hiszen eddigi filmográfiája főként angol és amerikai produkciókból áll. Az egzotikus szépségével is feltűnést keltő színésznő jóformán nap mint nap világsztárok között forog és forgat: a Pain Killer című produkcióban például azzal a Kristanna Lokennel játszott együtt, aki Andy Vajna Terminator 3-jának a főszereplője is volt.

Fotó: JT Press


A külföldi sikereken nincs is mit csodálkozni, hiszen egy fiatal, tehetséges, nem utolsó sorban pedig képzett és karrierjét tudatosan építő színész(nő) előtt ma már minden kapu megnyílhat – erre példa Krisztina eddigi felfelé ívelő, irigylésre méltó nemzetközi karrierje.

A legfrissebb izgalmas hír, hogy egy nemzetközi kozmetikai cég készülő kampányához, amelynek bevétele egy részét jótékony célokra ajánlják fel, Krisztinát kérte fel, hogy képviselje őket. Bízunk benne, hogy a külföldi sikerek mellett még itthon is számos izgalmas és kihívást jelentő szerep vár rá, és kijelenthetjük: erre a lányra érdemes odafigyelni!

Bővebben a színésznőről itt olvashat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.