Fejpánttal, fejdísszel az éjszakába

Képek - Ami a nyári fejet illeti: divat a macskafül is

Csinos, újszerű, nőies külső pár pillanat alatt - ha nincs időnk frizuránkat megigazítani egy nyáresti program előtt, remek alternatívát kínálnak a fejdíszek és a fejpántok.

Szépség - Menő fejpántok és hajdíszek 2012 nyarán! képgaléria

2012.05.22 11:23ma.hu

Frizuránknak nem kell mindig tipp-toppnak lennie, ha kéznél van egy mutatós hajpánt vagy fejdísz! Persze, nem ezekre az esetekre találták ki a fejpántokat, de kiválóan alkalmazhatóak vészhelyzetben is.

Képekért KATT a fotóra! - Fotó: Asos

2012 tavaszán és nyarán újra divatosak a dekoratív fejpántok és hajdíszek, amelyek több funkciót is ügyesen betöltenek.

A melegben hátrafoghatjuk velük a tincseket, hogy ne lógjanak a homlokunkba, lazán megkötve is tartják a hajat, és olyan pluszt adnak a megjelenésnek, amire mindenki felfigyel. Különösen, ha jól választjuk ki a fejpánt fazonját.

Idén is népszerűek a bájos, kockás, párducmintás, csíkos, sőt, az etno stílusú, vékony fejdíszek és pántok. Menők az aranyozott hatású fém változatok is, amelyek úgy simulnak a fejre, akár egy hercegnő éke.

A rendhagyó darabok között van azonban az inkább szórakozásra, buliba ajánlható, füleket mintázó fejpánt: egy szexi macskának alighanem nagy sikere lesz!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.